Gadis Chenetto
Friday, May 27, 2011
L.O.V.E is CINTA...C.I.N.T.A is DIA http://www.cute-smiley.com

Assalamuailaikum semua...ummmm  http://www.cute-smiley.com

sudah miss ya dengan aku..sorry sesangat sebab dah lama tak update BLOG ne...
Alasan pertama : Internet rosak kena KILAT  http://www.cute-smiley.com   adooiii dengan aku-aku sekali terasa kena kilatnya yalah tanpa mu lappy ku tidak hidup hanya hidup untuk dengan lagu sahaja....
Alasan Kedua : Salah diri sendiri whatthehell salahkan diri sendiri ni... sebab nya..hihihi *ketawa gatal* time ada internet malas nak update sangat yang tau blog walking je 24jam..tu lah korang letak cite yang best-best sangat..sape tak mau baca lain lah aku punya ni tak de sape pun nak bace *merajuk sorang-sorang* ...
Alasan Ketiga : ............ Aku pun tak tahu alasan yang boleh cairkan marah korang ni..yang pasti aku dah bahagia..*hehehe*..bahagia sama boyfriend yang fuhhh...*Idaman malaya beb* sape tak moh..hihihi...

   okey dalam bahagia dia mesti ada dukanya kan...biasalah tu adat percintaan kalo tak ada gaduh tak cinta namanya..acececece...sebab aku sayang sangat dekat korang *belanja ice cream ye* aku cite sikit je...tak leh banyak...ummm..gaduh sebab aku tak layan dia...aku ni jual mahal sikit *betul tak caye tanya mama saya* aku marah dia sebab dia tu kekadang menyakitkan hati..suka sangat buat aku naik PANAS .... kalah api rumah terbakar...ubat dia nak sejukkan aku memang sekelip mata je..tu pun sekejap je..last-last aku buat-buat marah...hahaha...naik gila dia nak pujuk *childish* http://www.cute-smiley.com aku ni...okey aku malas nak cite panjang-panjang....hihihi..


P/S : Peduli Orang Kata Bahagia Kita Rasa  
http://www.cute-smiley.com Tak Sabor nak tengok hadia birthday aku..thanks for my frend *Nurul Syahira Wahida* sebab nak kasi hadianya..heehehe..yang frend aku sayang katanya tunggu lah duit ada baru nak beli..

 





←newer post
older post→


leave love letter
footprint

:
Somewhere Only We Know...
"you and i are under one sky"
claps
credit section
Layout made by chocolettha.
Background from ixora's.

About Me (hover here)
Bonjour!, my name is eyra im 18 this year and till SINGLE until now.i am the owner of this wonderful site.i love to making new friendship . and love myself . Hates haters, and copypasters! im muslim and i proud of it . :)